АКТУАЛЬНО

Вперше в історії Київської архиєпархії відбулася церемонія нагородження журналістів «Благовісник Слова»

П'ятниця, 22 листопада 2019, 14:47
21 листопада 2019 року з благословення владики Йосифа Міляна, єпископа-помічника Київської архиєпархії, вперше в її історії відбулася церемонія нагородження журналістів «Благовісник Слова».

Цього дня було впроваджено Церковну нагороду працівника ЗМІ за професійні якості та моральні цінності. Ця відзнака створена у вигляді статуетки ангела-благовісника, завданням якого є нести добру новину до людини.

Лауреатом цьогорічної нагороди стала відома журналістка, ведуча теле- і радіопрограм Галина Бабій.

У рамках заходів відбулася Архиєрейська Божественна Літургія у Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ у Києві. Участь у молитві взяли близько 300 людей, серед них прессекретарі архиєпархій, єпархій та екзархатів Української Греко-Католицької Церкви, журналісти, а також редактори друкованих та електронних видань.

Нагороду журналістці вручив протоієрей Андрій Боднарук, голова Пресбюро Київської архиєпархії УГКЦ. У своєму слові він зазначив: «Пані Галина Бабій знана як дописувач журналу «Наш Собор», журналіст «Суспільного мовлення», радіо «Воскресіння», знана в Україні і далеко за її межами. Вона своїми талантами гідно та чесно виконує місію сьогоднішнього журналіста, яка не проста в добу дезінформації та фейків. Тому саме пані Галину цього року нагороджено цією відзнакою», - зазначив о. Андрій Боднарук.

Після спільної молитві запрошені зібралися на святковий сніданок. Захід продовжили круглим столом та конференцією, де обговорювали актуальні медіа-питання сьогодення.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next