АКТУАЛЬНО

«Усе, що Господь мені підготував, я прийму з Його рук», – владика Дмитро (Григорак), Єпарх Бучацький

Середа, 30 грудня 2015, 22:09
30 грудня 2015 року в катедральному храмі Верховних апостолів Петра і Павла в м. Чорткові відбулася подячна Архиєрейська Свята Літургія з нагоди 60-річчя правлячого архиєрея Бучацької єпархії владики Дмитра (Григорака).

На свято прибули владика Василь (Семенюк), Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівської митрополії, владика Володимир(Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківської митрополії, владика Василь (Івасюк), Єпарх Коломийсько-Чернівецький, та владика Йосафат (Мощич), Єпископ-помічник Івано-Франківської архиєпархії, щоб разом дякувати Господеві за дар життя та служіння владики Дмитра.

Також до подячної молитви долучилися священнослужителі єпархії, монашество, миряни, працівники єпархіальної курії, єпархіальних комісій та мирянських спільнот, які з любові та поваги до свого єпископа теж заносили молитви вдячності перед Божий престол.

Владика Дмитро, звертаючись до вірних, висловив велику вдячність Господеві за дар життя, за батьків і за те, що є сином Церкви і українського народу. «Усе, що Господь мені підготував, я прийму з Його рук. Я вдячний Богові за можливість жити в теперішній час, бути сином Церкви і українського народу. Хоч Україна проживає зараз нелегкий час, але я вдячний, що можу бути саме тут, підтримувати і допомагати тим, хто є на моєму шляху. Це для мене завжди нагода творити волю Всевишнього», – наголосив Єпарх Бучацький.

 

Прес-служба Бучацької єпархії УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next