АКТУАЛЬНО

Всеукраїнська пересувна виставка образотворчого мистецтва в'язнів «Переображення Господньою любов’ю» у Черкасах

Вівторок, 26 листопада 2013, 14:09
У вересні 2013 року розпочався тур Всеукраїнської пересувної виставки образотворчого мистецтва в'язнів «Переображення Господньою любов’ю», що проходить під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава (Шевчука) містами України. А нещодавно ця виставка розташувалася в Черкасах. Про це повідомили у Пенітенціарному душпастирстві УГКЦ.

За сприяння партнерської Благодійної організації «Від серця до серця» прийняв виставку Черкаський художній музей. Повідомляємо, що 29 листопада відбудеться церемонія відкриття виставки. Реформування кримінального законодавства та системи правосуддя, повернення колишніх засуджених до суспільства та їхня реінтеграція будуть у центрі уваги цієї соціальної події.

Додамо, що пересувна експозиція в’язнів містить 112 творів, переданих з пенітенціарних установ України. На конкурсі «Переображення Господньою любов’ю», що відбувся в Києві 19 серпня 2013 року, брали участь 10 творів в’язнів з установ, що знаходяться у віданні Черкаського територіального управління Державної пенітенціарної служби України. 

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next