АКТУАЛЬНО

Всеукраїнська Рада Церков готується до відзначення свого 25-річчя

Вівторок, 23 березня 2021, 11:10
Секретаріат ВРЦіРО розпочав підготовку до святкування ювілею Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій, запланованого на 24 червня 2021 року.

Окрім цієї знакової події представники Церков і релігійних організацій спланували проведення телемарафону з нагоди Міжнародного дня захисту дітей (5 червня). У зв’язку з продовженням пандемії COVID-19 телевізійний формат і цього року замінить Всеукраїнську ходу на захист прав дітей і сімей.

Такі рішення Секретаріат ВРЦіРО прийняв на засіданні 22 березня, яке відбулося в приміщенні Патріаршої курії УГКЦ в Києві під головуванням Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ.

Крім цього, представники конфесій ознайомилися зі звітом про діяльність Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України, який представив її голова Володимир Марущенко.

Присутні в цілому позитивно оцінили проведену за минулий рік роботу та запропонували низку ініціатив, спрямованих на більш ефективний розвиток взаємодії Ради Церков з МОН.

Джерело: ВРЦіРО


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next