АКТУАЛЬНО

Вулицями Львова пройшла Хресна дорога

Понеділок, 20 березня 2017, 17:12
У Хрестопоклінну неділю, 19 березня 2017 року, вулицями Львова під молитовним проводом Чину святого Василія Великого з нагоди 400-ліття реформування Василіанського чину святого Йосафата пройшла Хресна дорога.

Очолив молитовну ходу Високопреосвященний владика Ігор, Митрополит і Архиєпископ Львівський, спільно з Єпископами-помічниками Львівської архиєпархії УГКЦ владикою Венедиктом і владикою Володимиром. Тисячі львів’ян, духовенство, керівництво міста та області взяли участь у спільній молитві.

Хресна хода традиційно розпочалась о 15.00 від храму Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) і пройшла до пам’ятника праведному митрополиту Андрею (пл. Святого Юра, 5).

 «Традиційна загальноміська Хресна дорога – це збереження нашої віри, яка хитається сьогодні під впливом різних обставин, –  віри, що слабне з кожним днем. І це ще одна можливість разом зібратися довкола Господа Бога і просити його помочі у цій боротьбі. Маємо єдиними устами і серцем молитися довкола хреста Господнього, благати у нього помочі і порятунку», - наголошує отець Павло Дроздяк, капелан Львівської міської ради.

Фоторепортаж Ореста Сироїжки ч. 1

Фоторепортаж Ореста Сироїжки ч. 2

За матеріалами: galinfo.com.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next