АКТУАЛЬНО

Вулицями Львова пройшла Загальноміська Вервиця

Понеділок, 16 жовтня 2017, 12:35
15 жовтня вулицями Львова пройшла Загальноміська Вервиця, присвячена вшануванню ікони Львівської Богородиці. Під час молитовної ходи несли ікону, яку супроводжували Архиєреї та духовенство Львівської Архиєпархії, представники влади та численні вірні.

«Ми просимо у Богородиці, щоб вона заопікувалась нами, нашим містом і країною. Закликає до спільної і чемної молитви. Пройдімо разом до Богородиці, її стежками, розважаймо над кожним словом під час молитовних стоянь. Освятімо собі цю вервицю за мир в Україні, бо ми його так сильно прагнемо. Станом на сьогодні і далі гинуть сини і дочки нашого українського народу, Україна й далі залишається у темряві. За молитвами до Богородиці просимо про мир і Благословення Бога. Саме цієї п’ятниці відбулись завершальні святкування 100-річчя об’явлення у Фатімі. 13 жовтня 100 років тому було останнє об’явлення. Сьогодні наш Львів стає вселенською Фатімою, де ми просимо Благословення. Нашу Вервицю очолює Владика Володимир, єпископ-помічник Львівської архиєпархії», - сказав на початку молитви отець Павло Дроздяк.

Молитовна хода розпочалась біля храму св. Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 20а), і пройшовши вулицями Львова (вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. Академіка В. Гнатюка – вул. Листопадового Чину), завершилась на площі святого Юра перед пам’ятником Митрополиту Андрею Шептицькому.

Відтак, ікону Львівської Богородиці процесійно супроводили до храму св. Ольги і Єлизавети для зберігання та молитовного почитання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  www.city-adm.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next