АКТУАЛЬНО

Вулицями Перемишлян пройшла молитовна хода «За сім’ю як Божу установу»

Вівторок, 21 листопада 2017, 13:00
«За сім’ю як Божу установу», – під таким гаслом 19 листопада 2017 року відбулася молитовна хода містом Перемишляни Стрийської єпархії. У ній взяли участь священики Перемишлянського та Бібрського деканатів разом зі своїми парафіянами.

Упродовж тижня у парафіях тривали молитовно-виховні заходи на підтримку традиційної сім’ї за участю батьків та дітей. Їхньою метою було виявити свою позицію щодо сім’ї, в якій батьком є чоловік, а матір’ю – жінка. Саме такою є родина згідно з Божим Об’явленням, яку кожний свідомий християнин покликаний прийняти та захищати. Адже це, як стверджують організатори ходи,  є основою здорової родини та суспільства.

Розпочалася хода Молебнем до Богородиці в храмі Святого Володимира та блаженного священномученика Омеляна Ковча. Тут була перша зупинка – “зупинка батька”, на якій йшлося про роль і значення батька в родині. Відтак усі вирушили центральною вулицею міста до храму Святого Миколая. Тут, на так званій “зупинці матері”, після короткої молитви, говорили про цінні риси матерів. Остання зупинка – “зупинка дитини” – відбулася в костелі Святих апостолів Петра і Павла.

Учасники ходи висловили вдячність організаторам заходів на підтримку традиційної сім’ї і запевнили, що ці зерна впали на ґрунт людських сердець як зерна правди і життя, щоб приносити плоди чистої віри, «без якої неможливо подобатися Богові».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next