АКТУАЛЬНО

В'язні в Івано-Франківську роздумували над Хресним шляхом Ісуса Христа

Понеділок, 08 квітня 2019, 12:23
6 квітня Івано-Франківську установу виконання покарань №12 відвідали учасники молодіжної спільноти парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ. Час посту – це унікальна нагода для кожного християнина переосмислити своє життя, примиритися з Господом і звернути увагу на ближніх, які потребують опіки чи духовної підтримки, а зокрема ув'язнених.

Тому молодь разом із в’язничними душпастирями та сотрудниками івано-франківського храму Зіслання Святого Духа о. Арсеном Панчаком та о. Василем Сливоцьким організували для засуджених Хресну дорогу.

На початку зустрічі о. Арсен розповів про виникнення Хресної дороги та значення цієї молитви для кожного християнина. Під час читання розважань кожної стації та музичний супровід ув'язнені мали нагоду роздумати над Хресним шляхом Ісуса Христа, а також над хрестами власного життя.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next