АКТУАЛЬНО

В‘язничні капелани УГКЦ проходять реколекції у Польщі

Середа, 19 жовтня 2016, 11:06
16-20 жовтня 2016 року в Центрі з підготовки кадрів Польської тюремної служби (у Попово-Парцелє, неподалік Варшави) проходять традиційні у жовтні реколекції і конференція в’язничного душпастирства Польщі.

На запрошення головного капелана Польського католицького в’язничного душпастирства о. прелата Павла Войтаса і з благословення керівника Департаменту УГКЦ з душпастирства силових структур України владики Михайла (Колтуна), у Попово перебуває делегація Української Греко-Католицької Церкви з чотирьох капеланів: о. Арсена Панчака та о. Василя Сливоцького, сотрудників храму Зіслання Святого Духа, в'язничних душпастирів Івано-Франківської архиєпархії, о. Олекси Куйбіди, в'язничного капелана Коломийсько-Чернівецької єпархії, та о. Миколи Бердника, головного капелана Луцького екзархату.

Реколекції і професійний вишкіл є щорічним заходом навчання та духовної обнови для священиків, котрі були покликані Церквою до служіння в тюрмах. У програмі – духовні вправи та фахові лекції з пастирської практики. Під час відвідин співбратів по служінню відбудеться презентація душпастирського служіння Української Греко-Католицької Церкви для польських капеланів. 

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next