АКТУАЛЬНО

В'язні в Івано-Франківську роздумували над хресним шляхом Ісуса Христа

Середа, 10 квітня 2019, 12:21
6 квітня Івано-Франківську установу виконання покарань № 12 відвідали учасники молодіжної спільноти парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ, щоби провести для засуджених Хресну дорогу.

Адміністратор парафії Зіслання Святого Духа о. Михайло Віхоть разом із в’язничними душпастирями і сотрудниками однойменного храму о. Арсеном Панчаком та о. Василем Сливоцьким організували цю подію за участю волонтерів. На початку о. Арсен розповів про виникнення Хресної дороги та значення цієї молитви для кожного християнина. Під час читання розважань кожної стації під музичний супровід ув’язнені мали нагоду роздумати над хресним шляхом Ісуса Христа, а також над хрестами власного життя.

Час посту – унікальна нагода для кожного переосмислити своє життя, примиритися з Господом і звернути увагу на наших ближніх, які потребують опіки чи духовної підтримки, зокрема ув’язнених. 

Висловлюємо подяку за сприяння у проведенні Хресної дороги керівництву установи, а також усім організаторам спільної молитви для засуджених.

Інформаційний центр Молодіжної комісії
Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next