АКТУАЛЬНО

В'язні Івано-Франківської УВП №12 молилися Хресну дорогу

Вівторок, 21 березня 2017, 15:59
У вівторок, 21 березня, до Івано-Франківської установи виконання покарань №12 навідалися сестри ІІІ Мирянського чину святого Василія Великого, які разом із в’язничним душпастирем та сотрудником храму Зіслання Святого Духа УГКЦ м. Івано-Франківська о. Арсеном Панчаком організували для засуджених молитовну Хресну дорогу.

Час посту – унікальна нагода для кожного переосмислити своє життя, примиритися з Господом та звернути увагу на наших ближніх, які потребують опіки чи духовної підтримки, а зокрема ув'язнених.

Варто зазначити, що сестри вже не вперше відвідують ув’язнених в УВП №12, проводять катихизи з неповнолітніми правопорушниками та займаються волонтерською діяльністю, а о. Арсен Панчак та о. Василь Сливоцький щонеділі та в кожне релігійне свято служать у каплиці установи Божественні Літургії та уділять Святі Таїнства.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next