АКТУАЛЬНО

Від документів Папи Римського до хроніки подій за 2019 рік. Вийшов друком черговий номер «Благовісника Верховного Архиєпископа Києво-Галицького УГКЦ»

Понеділок, 12 жовтня 2020, 12:41
Нещодавно вийшов друком «Благовісник Верховного Архиєпископа Києво-Галицького Української Греко-Католицької Церкви» за 2019 рік.

Новий «Благовісник» цікавий тим, що у ньому міститься Слово Папи Римського Франциска до Верховного Архиєпископа, єпископів Постійного Синоду та митрополитів УГКЦ під час зустрічі з проводом УГКЦ і очільниками дикастерій Римської курії. Світлина з цієї події міститься на першій сторінці видання.

Крім цього, у розділі «Документи Верховного Архиєпископа Києво-Галицького Української Греко-Католицької Церкви» опубліковано важливі декрети: про Стратегію розвитку УГКЦ  на період до 2030 року, заснування Патріаршого дому у Львові, а також декрет про встановлення та проголошення Ордена митрополита Андрея Шептицького, разом зі статутом відзнаки.

Варте уваги добре відоме послання «Наша Свята Софія» з нагоди століття відновлення соборності українського народу та його держави.

Загалом видання містить такі розділи: «Документи Папи Римського Франциска», «Документи Верховного Архиєпископа Києво-Галицького Української Греко-Католицької Церкви», «Документи Патріаршої курії УГКЦ», «Звернення і Послання», «Проповіді, промови, інтерв’ю», а також «Документи Синоду Єпископів УГКЦ», «Документи Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ» та «Хроніка подій».

Варто зазначити, що видавцем «Благовісника» є Патріарша курія УГКЦ, головним редактором цього релігійного видання - Блаженніший Святослав, упорядником і літературним редактором - Ірина Голота, художньо-технічним редактором - Роман Гера.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next