АКТУАЛЬНО

Від МДЦ «Зарваниця» Теребовлянській лікарні передали благодійну допомогу

П'ятниця, 15 лютого 2019, 17:37
14 лютого 2019 року з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка, з ініціативи ректора Марійського духовного центру о. Володимира Фірмана і за підтримки голови товариства «Свята Софія» в м. Ґенк (Бельгія) п. Петра Фірмана в знак вдячності передано благодійну допомогу Теребовлянській центральній районній лікарні.

Адже не одноразово  медичні заклади району брали активну участь у проведенні багаточисельних паломництв до Зарваниці. Щорічно медичні працівники піклуються про усіх прочан, які приходять до святого місця.

Зі свого боку Церква старається забезпечити  не лише духовне благополуччя  людей, а й дбає і про їхнє фізичне здоров’я. Адміністратор МДЦ Зарваниця о. Ігор Засійбіда супроводив благодійну допомогу до лікарні, а це медичні функціональні ліжка, які призначені для догляду за пацієнтами та забезпечення їхнього комфорту та панорамний рентген апарат Orthophos 3/3C, який забезпечить кращу діагностику захворювань.  

Принагідно о. Ігор висловив подяку голові Теребовлянської РДА п. Юрію Ништі та головному лікарю Теребовлянської ЦРЛ п. Михайлу Никерую за неодноразову допомогу, яку вони надавали при організації паломництв.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next