АКТУАЛЬНО

Від наступної середи відновлюються зустрічі Папи з паломниками

Вівторок, 03 серпня 2021, 11:25
Після літньої перерви, що тривала впродовж липня, відновлюються середові загальні авдієнції зі Святішим Отцем.

У середу, 4 серпня 2021 року, в залі Павла VI у Ватикані відбудеться загальна авдієнція Папи Франциска. Згідно зі звичаєм, середові зустрічі з паломниками не проводяться протягом липня, а цього року цей період збігся з періодом післяопераційного відновлення Святішого Отця. Зустріч із прочанами відбудеться рівно за місяць після того, як 4 липня його було прооперовано на кишечнику. Єдиною зустріччю з вірними, проведенню якої не завадила навіть госпіталізація, було недільне проказування молитви «Ангел Господній», яке 11 липня Святіший Отець очолив із лікарняного балкону.

Під час двох останніх середових зустрічей, які відбувалися наприкінці червня на внутрішньому подвір’ї Апостольського палацу, Папа розпочав роздуми над Посланням святого Павла до галатів.

Пригадуємо, що «Живе телебачення» уже понад рік у прямому ефірі зі синхронним перекладом українською мовою ретранслює Загальні авдієнції Святішого Отця (щосереди о 10:30 за київським часом) і молитву «Ангел Господній» (щонеділі о 13:00). Переклад здійснюють о. Віталій Храбатин та о. Тарас Жеплінський.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами VaticanNews

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next