АКТУАЛЬНО

Відбудеться Форум транскордонної співпраці

П'ятниця, 31 липня 2009, 13:20
29-30 серпня 2009 року у с. Кречів та м.Нововолинськ (Волинська область) – острів Крилів (Люблінське воєводство) проводитиметься Форум транскордонної співпраці.
29-30 серпня 2009 року у с. Кречів та м.Нововолинськ (Волинська область) – острів Крилів (Люблінське воєводство) проводитиметься Форум транскордонної співпраці. Заходи відбуватимуться безпосередньо біля 835 прикордонного знаку на східному кордоні ЄС, що знаходиться в руслі ріки Буг, - повідомила Олена Яремко. Форум Транскордонної Співпраці організовують МГО «Академія Української Молоді» (м. Львів), Фундація Духовної Культури Пограниччя (м.Люблін), ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів», ЦГМОВ «Наша справа» (м.Луцьк) за підтримки Європейської програми Міжнародного Фонду «Відродження» та за сприяння Волинської облдержадмінстрації, міської ради м. Нововолинськ та Фонду Конрада Аденауера в Україні. Оргкомітет Європейських Днів Добросусідства запрошує громадські організації, об’єднання та товариства, представників органів державної влади та місцевого самоврядування (міські та селищні голови; депутати місцевих рад), підприємства та міжнародні фонди до участі у Форумі транскордонної співпраці. Для участі у Форумі необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму на електронну адресу [email protected] до 15 серпня 2009.  Підтвердження участі у Форумі буде надіслане до 18 серпня. За додатковою інформацією звертатися: Олена Яремко, тел. +38 (067) 39 49 230, ел.пошта: olenkayaremko@gmail.com Михайло Шелеп, тел. 8 (0332) 78 82 86, моб. +38 (067) 41 65 086, ел.пошта: [email protected], www.amorelutsk.at.ua Віталій Ліпіч, тел. 8 (0332) 72 03 17, +38 (063) 85 95 785, ел.пошта: [email protected], www.euromixbug.org Участь у форумі є безкоштовною, кількість місць на участь у круглому столі обмежена. Кожній організації буде надана можливість розміщення інформаційних матеріалів на стендах.

Департамент інформації УГКЦ

Додаток: Форум – це можливість представити свою діяльність, знайти нових партнерів, поділитися досвідом, висловити свої пропозиції щодо питань транскордонної співпраці та почути думку провідних експертів у сфері транскордонної співпраці, євроінтеграції. Метою форуму є обговорення сучасного стану та перспектив розвитку транскордонного співробітництва створення нових пунктів перетину на східному кордоні Європейського Союзу. Пропонується обговорити актуальні питання реалізації Європейської політики сусудства та Східного Партнерства.                   У програмі форуму:
  • Виставка презентаційних стендів громадських організацій, які займаються транскордонною співпрацею,
  • Презентації програм Фондів у сфері транскордонної співпраці та європейської інтеграції
  • Презентації успішних проектів у сфері транскордонної співпраці та європейської інтеграції
  • Обмін  досвідом з питань підготовки та реалізації транскордонних проектів
  • Круглий стіл за участю провідних експертів, депутатів, представників влади та міжнародних інституцій на тему «Європейське Добросусідство та Східне Партнерство: актуальний стан, труднощі та перспективи»,  „Від міжрегіонального добросусідства до міжнародного партнерства”.
  • Зустріч молодіжних лідерів та депутатів Польщі та України
  • Презентації інвестиційних проектів прикордонних регіонів
  • Круглий стіл за участю провідних експертів, представників влади, бізнесу на тему «Економічне прикордонне співробітництво: моделі співпраці, труднощі та перспективи»
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next