АКТУАЛЬНО

Відбудеться відпуст та храмове свято храму Положення ризи Пресвятої Богородиці на Львівщині

Вівторок, 07 липня 2015, 21:10
Із благословення Митрополита Львівського УГКЦ Ігоря 11 липня відбудеться одноденне піше паломництво до чудотворного джерела та ікони Божої Матері, що в с. Новосілка на Львівщині. Повідомив о. Андрій Платош, СДБ, адміністратор парафії Святих Мучеників Макавейських, відповідальний за Духовно-відпустовий центр УГКЦ с. Новосілка.

   Захід організовують отці салезіани з нагоди 150-річчя від дня народження слуги Божого митрополита Андрея Шептицького та 200-річчя від дня народження святого Івана Боско. Проща пройде за мир і спокій в Україні. Вона розпочнеться Святою Літургією в храмі Різдва Пресвятої Богородиці у Львові (проспект Червоної калини, 70).

    Повідомляємо, 15 липня відбудеться відпуст та храмове свято храму Положення ризи Пресвятої Богородиці, що в с. Новосілка. Архиєрейську Літургію об 11.00 очолить  владика Богдан, Єпископ-помічник Стрийської єпархії.

Детальніша інформація  за телефоном: (098) 959 69 30.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next