АКТУАЛЬНО

Відбулася чергова Генеральна асамблея Європейської ради комісій "Справедливість і мир"

Понеділок, 30 вересня 2013, 11:31
З 20 по 24 вересня 2013 року в м. Берліні (Німеччина) проходила Генеральна асамблея Європейської ради комісій «Справедливість і мир».

У роботі Генеральної асамблеї взяли участь 40 представників європейських комісій «Справедливість і мир» із 22 європейських країн. Делегатом від України була представник комісії «Справедливість і мир» Наталія Марчук.

Під час зустрічі було визначено основні принципи роботи Європейської ради комісій «Справедливість і мир», а також прийнято спільну програму дій до 2016 року. Європейські комісії визначили пріоритети своєї діяльності, а саме - активність у трьох сферах: поширенні соціальної доктрини Церкви, дотриманні прав людини та пропагуванні справедливості й миру.

Крім того, було проведено чергові вибори на керівні посади Європейської ради комісій «Справедливість і мир». Головою Ради було переобрано єпископа Вільяма Кені. Представника української комісії «Справедливість і мир» о. Олега Луку було внесено до складу виконавчого комітету, до якого також увійшли представники Мальти, Люксембургу, Англії, Франції та Чехії.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next