АКТУАЛЬНО

Відбулася зустріч митрополита Володимира з головами єпархіальних Комісій УГКЦ сприяння єдності християн

П'ятниця, 09 жовтня 2015, 18:24
7-8 жовтня 2015 р. у м. Івано-Франківську проходила зустріч голів єпархіальних Комісій УГКЦ сприяння єдності християн.

8 жовтня, після спільної Божественної Літургії у храмі Різдва Христового, представники Комісії зустрілися з Архиєпископом і Митрополитом Івано-Франківським Володимиром (Війтишиним) та єпископом Йосафатом (Мощичем).

На початку зустрічі Митрополит Володимир подякував присутнім за працю, яку Комісія виконує в ділянці свого церковного служіння, відкритість до діалогу та поширення бажання єдності серед наших вірян.

Відтак кожен із присутніх розповів про міжконфесійну ситуацію у єпархії, яку представляє, та коротко описав свою діяльність на місцях.

На завершення зустрічі о. Ігор Шабан подарував єпархіальній бібліотеці нещодавно видану Комісією книжку «Вірую в єдину, святу, соборну і апостольську Церкву». Після цього відбулася екскурсія стінами Івано-Франківської духовної семінарії УГКЦ та спілкування зі студентами на тему міжконфесійного діалогу і його майбутнього.

Зустріч голів єпархіальних Комісій УГКЦ сприяння єдності християн закінчилася відвідуванням «Дем’янового Лазу», де спільною молитвою вшанували пам’ять жертв політичних репресій, яких наприкінці червня 1941 року розстріляли енкаведисти.

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next