АКТУАЛЬНО

Відбулася зустріч очільника Екобюро УГКЦ з керівництвом природоохоронних структур Львівщини

П'ятниця, 20 березня 2015, 12:25
У середу, 18 вересня, д-р Володимир Шеремета, очільник Бюро УГКЦ з питань екології, зустрівся з п. Олексієм Балицьким, начальником Департаменту екології і природних ресурсів ЛОДА, а також керівництвом Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Під час зустрічей сторони ближче ознайомилися із взаємною діяльністю, а також спробували знайти точки дотику для майбутньої співпраці у справі збереження дарованої Богом природної спадщини нашої країни. Особлива увага була присвячена таким актуальним питанням, як запобігання підпалам сухої рослинності, уникнення вживання пластмасової поминальної атрибутики, енергоефективності тощо.

Для бібліотек державних природоохоронних органів були передані ключові освітньо-виховні видання Бюро УГКЦ з питань екології. У зустрічах взяли участь також о. Руслан П’яста, керівник Комісії Душпастирства в закладах охорони здоров’я, та о. Тарас Дзьоба, референт Бюро УГКЦ з питань екології в Сокальсько-Жовківській єпархії.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next