АКТУАЛЬНО

Відбулася офіційна презентація соціальної ініціативи Комісії у справах молоді УГКЦ під назвою “То-Ся не зробить”

П'ятниця, 22 травня 2015, 16:29
Соціальна ініціатива «То-Ся не робить», заснована комісією у справах молоді УГКЦ, організувала зустріч-знайомство потенційних учасників з проектом, його творцями і координаторами. Захід відбувся 21 травня о 18.30 в Першій Львівській Медіатеці, вул. Мулярська 2а.

Розпочав зустріч о.Ростислав Пендюк, голова комісії у справах молоді УГКЦ, коротко розповівши про історію створення проекту, його буття і майбутнє. Основним його месиджем було те, що дуже важливо сьогодні є дбати про ближнього, змінюватись самому і це вірний шлях до змін.

Після відбулось знайомство з координаторами проекту і учасниками зустрічі. Кожен мав можливість намалювати своє бачення фрази про загадкову «То-Ся не зробить», що було незвично і пізнавально для усіх. Динамічно керівник проекту Дана Кушплер розказала про його особливості, ідентичність і цінність для кожного громадянина.

Активну участь взяли учасники події у відтворенні типової конфліктної ситуації, буденної і напрочуд знайомої кожному - “львівська маршрутка”.

В процесі обговорення учасниками і навіть сторонніми зацікавленими особами було виведено ефективні і неефективні аспекти комунікаційного процесу.

На закінчення зустрічі координатори висловили побажання співпрацювати з активними людьми, які  зібрались цього вечора на презентації, а активісти допомогли створити своєрідне “деревце допомоги” за напрямками, які були вказані коодинаторами проекту як найбільш затребувані: робота з медіа, створення відеоматеріалів, участь в заходах, залучення учасників, створення ідей для заходів, графічний дизайн.

У дружній атмосфері Медіатеки, поміж соціально активних людей, які в своїх розмовах щораз генерували нові ідеї, думки, закінчився перший вихід у львівський світ проету «То-ся не зробить». Закінчилася зустріч твердим переконанням, що найближчим часом максимум добрих справ в рамках проекту буде втілено. 

Комісія у справах молоді УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next