АКТУАЛЬНО

Відбулася онлайн-конференція LAColl 2020

Понеділок, 09 листопада 2020, 15:32
7 листопада 2020 року з благословення високопреосвященнішого владики Ігоря, архиєпископа і митрополита Львівського УГКЦ, відбулася щорічна онлайн-конференція Львівської архиєпархії УГКЦ – LAColl (Lviv Archeparchy Colloquium)'2020, у якій взяли участь духовенство та миряни Львівської архиєпархії, що навчаються за кордоном.

Проведення конференції LAColl'2020 було заплановано в Єрусалимі (Ізраїль), однак у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 цього року відбулася лише онлайн-конференція в зумі.

Цьогорічна конференція була присвячена новій енцикліці Папи Франциска "Fratelli tutti". Головним доповідачем став завідувач кафедри християнської соціальної етики Мюнхенського університету Людвіга-Максиміліана (Німеччина) проф. д-р. Маркус Фогт. Учасники мали змогу ознайомитися таким чином із соціально-етичним поглядом на енцикліку та обговорити дійсні можливості застосування енцикліки "Fratelli tutti" в Україні.

Повідомив о.Ігор Тріль,
референт Львівської архиєпархії УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next