АКТУАЛЬНО

Відбулася перша зустріч подружніх пар Київської архиєпархії

Вівторок, 12 грудня 2017, 15:48
Минулого тижня відбулася перша зустріч подружніх пар Київської архиєпархії, в якій взяли участь греко-католики з Вінницького, Черкаського та Білоцерківського протопресвітерств, а також подружні пари учасників АТО.

Організаторами заходу виступила Комісія родини УГКЦ. Сама зустріч відбувалася у місті Біла Церква, у приміщенні санаторію «Дубрава». Як розповів о. Ігор Гріщенко, голова згаданої Комісії, метою цього заходу є допомогти подружній парі ще раз, по-особливому поглянути на свою «половинку»: «Важливо, щоб уміти переосмислити Боже покликання бути «одним тілом», радістю та щастям одне для одного», - говорить священик.

Зустріч тривала чотири дні, протягом яких кожен ранок розпочинався Божественною Літургією. Програма була насичена духовно-психологічними тренінгами, тім-білдінгом, молитвами, розважаннями-чуваннями та реколекційними науками.

Провідники руху «Подружні зустрічі», Андрій та Марта Свистуни, разом зі священиком о. Андрієм Нагірняком презентували свій досвід подружнього життя, висвітлюючи тему «П’ять мов любові». Крім цього, кожен з учасників зміг зробити для себе особливий подарунок під час арт-терапевтичного заняття «Свічка мого життя». Закінчилася зустріч екскурсією до парку «Олександрія».

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next