АКТУАЛЬНО

Відбулася проща випускників шкіл з Івано-Франківської архиєпархії до Погінської Божої Матері

Вівторок, 17 травня 2016, 16:56
14 травня відбулася проща випускників шкіл Івано-Франківської архиєпархії до с. Погоня, яку організувала Комісія у справах освіти та виховання УГКЦ, Комісія у справах молоді УГКЦ, а також Братство свщмч Йосафата Івано-Франківської духовної семінарії. Повідомляє прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Тема цьогорічної прощі - "Блаженні милосерді, бо вони зазнають милосердя".  Розпочалося паломництво із вступного слова о. Йосафата Фітеля, ЧСВВ. Після цього відбулася співана вервиця до Божого Милосердя, яку супроводжував о. Йосафат та семінарійний гурт "Еффата".

По обіді розпочався великий інтелектуальний квест під назвою "Милосердя",  в якому брали участь 15 команд. Завданням гри було детальніше пізнати діла милосердя, скласти пазл, який  дітям потрібно було знайти на точках, котрі були розташовані на всій площі святого місця. У кінці, зібравши весь пазл, кожна команда на кінцевій точці отримала подарунок –  "милосердинки".

Після інтелектуальної гри прочани вирушили до храму Погінської Матері Божої на Архиєрейську Літургію, яку очолив Митрополит Володимир у співслужінні зі священиками Івано-Франківської архиєпархії. Літургія супроводжувалася співом гурту "Еффата". По завершені Митрополит Володимир привітав учасників прощі, бажаючи цьогорічним випускникам знайти добру дорогу у своєму житті, та уділив повний відпуст. Кожен прочанин, який прибув на прощу, мав змогу пройти через Двері Божого милосердя. Проща продовжилася мистецькою програмою.

Департамент інформації УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next