АКТУАЛЬНО

Відбулася шоста всеукраїнська зустріч третього чину Чернечої родини Воплоченого Слова

Середа, 30 жовтня 2019, 10:53
26 жовтня в Івано-Франківську відбулася шоста всеукраїнська зустріч третього чину Чернечої родини Воплоченого Слова.

Уже традиційно кожного року миряни, які належать до третього мирянського чину Чернечої родини Воплоченого Слова з’їжджаються з усіх куточків України, щоб зустрітися разом. Цьогорічна зустріч була особливою, оскільки саме цього року виповнюється 30 років від заснування третього мирянського чину Чернечої родини Воплоченого Слова.

Зустріч розпочалася Божественною Літургією, під час якої відбулося урочисте прийняття семи нових членів третього чину. Отець Антоній Вацеба, ВС, який очолював Божественну Літургію, під час проповіді наголосив на тому, що члени третього чину покликані по-особливому любити Бога, оскільки сам Господь по-особливому полюбив їх, даючи їм покликання співпрацювати з отцями та сестрами Чернечої родини Воплоченого Слова. Участь у мирянському русі третього чину, продовжив отець, передбачає інтенсивне життя в молитві, читанні і роздумуванні над Святим Письмом, участь у Службі Божій, часта Сповідь, духовний провід, Духовні Вправи співпраця в апостолятах отців та сестер.

Після святкового обіду усі присутні мали можливість духовно збагатитися під час конференцій "Духовний провід", яку підготував о. Антоній Вацеба, ВС, та "Підпілля і віра в підпіллі", яку висвітлила с. Марія Християнка, СГДМ, наголосивши на важливості цінувати дар нашої віри в сучасному світі.

Пресцентр Згромадження Воплоченого Слова


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next