АКТУАЛЬНО

Відбулася зустріч представників молитовних парафіяльних спільнот Сокільницького деканату

Вівторок, 17 квітня 2018, 15:17
14 квітня 2018 року за ініціативи священиків Сокільницького деканату у Львові відбулася деканальна зустріч представників молитовних парафіяльних спільнот.

Захід розпочався Молебнем до Серця Христового та духовною наукою, яку виголосив о. Христофор Ганинець ЧСВВ у храмі Святого Онуфрія. Відтак с. Володимира повела для учасників зустрічі екскурсійно-молитовну програму в соборі Святого Юрія.

У храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Сокільники учасники з 14 парафій деканату мали добру нагоду ділитися своїм молитовним досвідом та засвідчити дію Бога в особистому житті. Про важливість читання Святого Письма звернулася до присутніх с. Климентія Луків ЗССЙ.

Закінчення спільної зустрічі відбулося в храмі Введення в храм Пресвятої Богородиці с. Малечковичі Великою вечірнею  та молитвою, яку провадила с. Анастасія  ЗССЙ, та словами організатора заходу о. Василя Мудь до всіх учасників: «Плекати та оживляти парафіяльне життя у своїх парафіях!»

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next