АКТУАЛЬНО

Відбулися реколекції для катехитів Донецького екзархату УГКЦ

Понеділок, 20 вересня 2021, 13:38
16–19 вересня 2021 року Божого у місті Генічеську відбувалися реколекції для катехитів Донецького екзархату УГКЦ.

Дні духовної віднови були приурочені до початку нового навчального року в катехитичних школах екзархату. Духовні науки провадив отець Максим Рябуха, СДБ.

Конференції були присвячені темі повноти людського життя з Богом, вміння шукати та знаходити тісний зв’язок із Творцем. Отець Максим наголосив, що сам Господь Ісус Христос заохочує нас до молитви та прагне моменту зустрічі з кожною людиною.

Катехити взяли участь в Архиєрейській Божественній Літургії, яку звершив владика Меньок, екзарх Донецький УГКЦ.

Наприкінці Літургії єпископ вділив благословення на початок нового навчального року та звернувся до присутніх із словом, у якому закликав плекати катехитичне служіння, підкресливши, що катехизація – це виховання дітей у дусі християнської віри, завдяки якому зросте нове покоління вірних греко-католиків.

Голова катехитичної комісії Донецького екзархату Зіта Воробйова висловила подяку владиці Степану, отцеві Максиму та всім, хто долучився до організації та проведення днів духовної віднови, а також зазначила, що ця реколекційна зустріч катехитів покликана принести рясні плоди на ниві катехитичного служіння Церкви.

Пресслужба Донецького екзархату УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next