АКТУАЛЬНО

Відбулися реколекції для катехитів Івано-Франківської архиєпархії

П'ятниця, 29 серпня 2014, 13:26
«Радістю Євангелія наповнюється серце й усе життя кожного, хто зустрічає Ісуса. Ті, які приймають Його спасіння, звільняються від гріха, смутку, внутрішньої порожнечі, ізольованості. Там, де є Ісус Христос, завжди народжується і наново оживає радість».

«Живи вірою серед викликів сучасності!» - під таким гаслом проходили реколекції для катехитів Івано-Франківської архиєпархії 21-23 серпня в с. Яблуниця. Спільна молитва Вечірні, Утрені, Божественної Літургії, сповідь та Євхаристія, розважання над Словом Божим та перебування в тиші – це те, чим були наповнені всі дні, проведені перед Богом серед прекрасної природи Карпат. Адже всім добре відомо, що тільки той, хто, почувши Слово Боже, прийняв його і дозволив йому замешкати у своєму серці, стаючи таким чином в першу чергу учнем Ісуса, може “зробити учнями” інших.  Саме тому Катехитична комісія, турбуючись про постійну формацію та духовний зріст катехитів, систематично проводить для них реколекції.

Складаємо велику вдячність Богу за Його незліченні дари та о. Віталію Храбатину, провіднику реколекцій, за духовне слово.

Пригадуємо також, що святкування Дня катехита відбудеться 20 вересня (початок о 10.30) за адресою: вул. Гарбарська, 22, м. Івано-Франківськ..

Катехитична комісія Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next