АКТУАЛЬНО

Відбулися "Веселі канікули з Богом” у селі Заріччя для молоді Київської архиєпархії

Неділя, 10 серпня 2014, 15:56
Від 1 до 7 серпня в селі Заріччя, що на Івано-Франківщині, відбулися "Веселі канікули з Богом" для молоді Київської архиєпархії, організовані Комісією у справах молоді цієї архиєпархії. Тема табору - "Святі Таїнства", її розкривали дітям отець Костянтин Пантелей та семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ. У таборі взяли участь 42 дитини віком від 9 до 15 років.

Першого дня учасників поділили на чотири команди: "Гуцулята", "Зернята Добра", "Бандерівці" та "Райдужний альянс".  Кожна команда мала підготувати представлення, гасло і намалювати плакат. Щодня учасників команд чекала насичена програма, яка починалась із ранкової зарядки, що її проводили діти.  Після руханки діти йшли на ранішні молитви і Божественну Літургію, яку очолював  отець Костянтин Пантелей.  Після сніданку учасники табору мали катехизацію на вищевказану тему, а далі на них чекала розважальна програма, яка включала гуртки, різноманітні ігри, вивчення релігійних пісень, виконання бансів, похід у гори та на річку. Учасники табору мали можливість написати листи підтримки українським солдатам у зоні АТО.  Усі ці послання доправлять до військових на Донбас. Щовечора проводилися різноманітні конкурси та спортивні турніри, які мали на меті згуртувати команди та дати можливість виявити таланти кожного з учасників. Так, в один із вечорів проводився конкурс "Україна має таланти", на якому діти могли проявити свої здібності: співали, танцювали бальні танці та брейкданс, малювали і розповідали гуморески. 

Останнього вечора була ватра, біля якої молодь співала народні пісні. У день від’їзду аніматори після подячного слова нагородили кожного учасника табору в різних номінаціях: голос табору, ангел табору, екстремал табору та інші. Сім днів табору пройшли дуже швидко, але за цей час діти із різних парафій єпархії мали можливість познайомитися та разом пізнавати Бога.

Інформаційний центр КДТС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next