5-7 жовтня в Cвятоуспенській Унівській лаврі відбулися реколекції для працівників медичних установ, які організувала Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я під головуванням с. Надії Котур, СНДМ. Реколекції провів ієромонах Корнилій Яремак, ЧСВВ, настоятель львівського монастиря св. Онуфрія і редактор християнського часопису «Місіонар». Обговорюючи головну тему реколекцій, «світло тіла око», учасники духовних вправ звернули увагу на взаємний зв’язок особистих думок, прагнень і поглядів із зовнішньою поведінкою.

" />
АКТУАЛЬНО

Відбулися реколекції для медичних працівників

П'ятниця, 12 жовтня 2007, 20:32

hhh5-7 жовтня в Cвятоуспенській Унівській лаврі відбулися реколекції для працівників медичних установ, які організувала Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я під головуванням с. Надії Котур, СНДМ. Реколекції провів ієромонах Корнилій Яремак, ЧСВВ, настоятель львівського монастиря св. Онуфрія і редактор християнського часопису «Місіонар». Обговорюючи головну тему реколекцій, «світло тіла око», учасники духовних вправ звернули увагу на взаємний зв’язок особистих думок, прагнень і поглядів із зовнішньою поведінкою.

5-7 жовтня в Cвятоуспенській Унівській лаврі відбулися реколекції для працівників медичних установ, які організувала Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я під головуванням с. Надії Котур, СНДМ. Реколекції провів ієромонах Корнилій Яремак, ЧСВВ, настоятель львівського монастиря св. Онуфрія і редактор християнського часопису «Місіонар». Обговорюючи головну тему реколекцій, «світло тіла око», учасники духовних вправ звернули увагу на взаємний зв’язок особистих думок, прагнень і поглядів із зовнішньою поведінкою. В реколекціях взяли участь представники Головного управління охорони здоров’я ЛОДА, чисельна група з Клінічної лікарні Львівської залізниці, лікарі зі Львова, Тернополя, Трускавця. Учасники духовних вправ відзначили, що в сучасному світі вкрай необхідно призупинитися, застановитися і заглибитися у смисл нашого життя, глибше і грунтовніше пізнати Бога і Його святу волю. Тому дуже важливо мати можливість залишити свої щоденні заняття і обов’язки, відвідати такі святі місця, як Унівська лавра і тут ближче познайомитися з Господом, зробити висновки для свого життя і сповненими енергії та нової надії, повертатися до світу, несучи добро і вірно виконуючи Господні заповіді.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next