АКТУАЛЬНО

Відбулися реколекції для подружніх пар Харківщини

Середа, 25 серпня 2021, 11:45
3 20 по 22 серпня на березі Салтівського водосховища проходили десяті ювілейні реколекції для подружніх пар Харківщини. Дні духовної віднови для родин відбулися з благословення владики Василя Тучапця та за підтримки підтримки Комісії у справах родини (зокрема, проєкту «Від сім’ї до сім’ї»).

Зустрічі відбувалися під духовним супроводом о. Ігоря Табаки та за участю реколектантів – Василя та Лідії Кондратиків.

Реколекції – це чудова можливість зупинитися в щоденній метушні і скерувати свої зусилля на те, щоб потурбуватися про свій духовний та емоційний стан, а також про свою «половинку» та стосунки в парі. Таке органічне поєднання духовного та психологічного, разом із фізичним (на лоні прекрасної природи) допомагає наповнити себе та зміцнити відносини, додати ніжності та романтики.

Реколектанти розповідали про відмінності між чоловіками та жінками, конфлікти та способи їх вирішення, аспекти близькості в парі та духовність сім’ї. Учасники отримували практичні завдання для обговорення в парі, моделі вирішення конфліктів представляли сценками. Було багато ділень та обговорень.

Духовна складова реколекцій – це молитва, участь у Літургії, особисте читання Святого Письма зі спільним обговоренням, можливість висповідатися та піти на духовну розмову.

Традиційно другий вечір реколекцій був присвячений активному дозвіллю, із ватрою, танцями, конкурсами, змаганнями, «іскрою любові» та вечірньою вдячністю. Двадцять учасників творили одну велику родину, об’єднану спільною метою – стати щасливішим самому та зміцнити стосунки в парі.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next