АКТУАЛЬНО

Відбулися реколекції для священничих родин Харківського екзархату

Вівторок, 23 липня 2019, 13:08
З 16 до 20 липня відбулися реколекції для священничих родин Харківського екзархату.

Оскільки цей рік оголошено Роком родини, то реколекції проходили під загальною темою «Сім’я – як оазис, де народжується наш Спаситель». Дні духовної віднови для учасників провів священник зі Львова о. Дмитро Романко.

Зазначимо, що під час духовних зустрічей подружжя мали можливість ще більше утвердитися у важливості сімейних цінностей, краще пізнати одне одного, поділитися досвідом та почути свідчення про щасливий шлюб.

Оскільки видимим знаком діяння Бога в подружньому житті є діти, то під час реколекцій учасники багато говорили про виховання дітей та про батьківство.

Ці реколекції допомогли пізнати Бога ще більше, впустити Його у своє серце і діяти. Кожній сім’ї потрібна духовна віднова, адже в цей час особливо відчуваєш, як добре, коли Ісус перебуває між чоловіком і жінкою.

Також важливо зауважити, що Харківський екзархат охоплює велику територію, три області, і священничі родини знаходяться далеко один від одного. Тому спільні реколекції є гарною можливістю зустрітися і поспілкуватися.

Варто додати, що подібні реколекції у Харківському екзархаті відбуваються щороку. Цього року організаторами заходу була сім’я отця Володимира Раковецького з Полтави.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next