АКТУАЛЬНО

Відбулося засідання громадської ради при Екологічній інспекції за участю Екобюро УГКЦ

Четвер, 26 грудня 2013, 13:46
24 грудня відбулося засідання громадської ради при Державній екологічній інспекції в Івано-Франківській області, в якому взяв участь д-р Володимир Шеремета, керівник Бюро УГКЦ з питань екології.

У рамках засідання було прийнято нових членів, а також переобрано голову громадської ради, яким став п. Володимир Турчин – голова обласної громадської організації «Закон і порядок – центр українських об’єднань громадян та засобів масової інформації».

Учасники зустрічі намітили шляхи для оживлення діяльності громадської ради як консультативного та контрольного органу громадськості при Державній екологічній інспекції, а також розглянули питання можливостей сприяння для вирішення конкретних екологічних проблем області та всієї України, серед яких: забруднення води, критичний стан лісів та землі, проблема побутових відходів тощо.

Особливу надію громадська рада покладає на співпрацю з Церквою в ділянці формування екологічної свідомості та почуття християнської відповідальності за природу, що має стати основою стійкої екологічної культури бережливого ставлення до природного середовища.

Очільник Екобюро УГКЦ коротко ознайомив присутніх із роботою церковної екологічної інституції, а зокрема створенням Між'єпархіальної екологічної мережі та заснуванням Екомережі Івано-Франківської архиєпархії, а також озвучив пункти можливої співпраці з громадськими екологічними організаціями в рамках діяльності громадської ради при Державній екологічній інспекції в Івано-Франківській області.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next