АКТУАЛЬНО

Відбулося друге навчання про недержавне пенсійне забезпечення

Четвер, 16 грудня 2010, 19:09
10-12 грудня 2010 року у Реколекційному центрі Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви в Брюховичах відбулося друге навчання на тему «Консультант з особистого фінансового планування. Недержавне пенсійне забезпечення».
10-12 грудня 2010 року у Реколекційному центрі Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви в Брюховичах відбулося друге навчання на тему «Консультант з особистого фінансового планування. Недержавне пенсійне забезпечення». Ініціатором навчання виступили засновик та рада Недержавного пенсійного фонду «Покрова» за сприяння адміністратора НПФ «Покрова» - Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів (ВСЕАПФ). Навчання зібрало представників єпархій та екзерхатів УГКЦ, діючих консультантів та людей, які мають намір стати учасниками цього фонду і долучитися до його розвитку. Слід відзначити і лекторів навчання: о. Василя Копичина, голову ради фонду «Покрова», п. Мирослава Павлюка, директора радіо «Воскресіння» (це радіо є  інформаційним спонсором НПФ «Покрова»), п. Олену Сотскову, заступника ВСЕАПФ, п. Ярослава Копичина, координатора розвитку НПФ «Покрова» в УГКЦ. За час навчання учасники прослухали 11 лекцій на такі теми: недержавне пенсійне забезпечення, діяльність НПФ, інвестиційна діяльність НПФ, розуміння показників діяльності НПФ і вибір НПФ. Цікавою та оргигінальною була лекція п. Мирослава Павлюка: «Фінансовий консультант-інформаційний працівник», який представив фінансового консультанта як нового працівника нового часу. Кожен учасник отримав інформаційно-навчальний матеріал, який допоможе поглибити знання у сфері недержавного пенсійного забезпечення та в організації дальшої роботи. Крім цього, п. Олена Сотскова представила сервіс та можливості для учасників НПФ «Покрова» з використанням інтернет-ресурсів. Деякі учасники скористалися цими можливостями ще під час навчання та оформили собі контракти в on-line режимі. Навчання поєднювалося із відпочинком та духовним збагаченням. Служба Божа за участю семи священиків, повчальні та настановчі проповіді, а в суботу, 11 грудня, кожен учасник був залучений до різдвяного вертепу.

Наталя Копичин, регіональний координатор

Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів у Львівській області

Додаток: Для отримання детальнішої інформації ви можете звертатися за телефонами: 0-800-503-639 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні) або (044) 207-02-97 та у регіонального координатора п. Наталі Копичин 067-451-54-77, 050-336-34-08, [email protected].
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next