АКТУАЛЬНО

Відбулося навчання для Робочої групи впровадження стратегії розвитку УГКЦ та її координаторів в Україні та Казахстані

Середа, 18 травня 2016, 23:02
18 травня в приміщенні Патріаршого дому УГКЦ у Львові відбулося навчання для Робочої групи впровадження стратегії розвитку УГКЦ 2020 «Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом» та її координаторів в єпархіях та екзархатах УГКЦ в Україні та Казахстані. Таким чином відбувся семінар на тему «Побудова команди і втілення змін», який провів Дмитро Якимець, засновник майстерні втілення змін «ЯБКО».

В рамках навчання учасники змогли систематизувати знання та бачення поняття роботи команди у світлі рішень Патріаршого Собору УГКЦ, який відбувся у серпні 2015 року.

Пригадуємо, що цими днями у Патріаршому домі УГКЦ у Львові відбувається чергова зустріч Робочої групи впровадження стратегії розвитку Церкви 2020. Учасники зустрічі зустрілися із семінаристами Львівської духовної семінарії Святого Духа. Зокрема, владика Кен (Новаківський), голова Робочої групи, владика Богдан (Данило), голова Патріаршої комісії УГКЦ у справах духовенства, о. Андрій Онуферко, виконавчий секретар, презентували матеріали програми «Жива парафія –місце зустрічі з живим Христом».

Крім цього, для опрацювання програми постійної формації  священичих  родин, відбулася зустріч членів Робочї групи із владикою Дмитром (Григораком) та о. Богданом Тимчишином - відповідальними в УГКЦ за опіку родин.

Учасники зустрічі взяли участь у відкритті виставки та круглому столі присвяченій 25-річчю повернення Блаженнішого Мирослава Івана Любачівського,  Глави УГКЦ, в Україну.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next