АКТУАЛЬНО

Відбувся стратегічний семінар представників Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

Вівторок, 21 березня 2017, 20:41
20-21 березня 2017 року відбувся дводенний стратегічний семінар для представників Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» усіх єпархій та екзархатів України.

З метою розвитку Комісії та ефективного поширення соціального вчення Церкви 20-21 березня в м. Київ відбувся дводенний семінар для представників Комісії. Як результат – освоїли нові стратегічні методології, поділилися досвідом, написали стратегію діяльності на найближчий час.

Протягом двох днів представники Комісії активно навчалися, аналізували та планували. Семінар почався із обговорення усіх напрямків діяльності Комісії, щоб ще раз окреслити все поле діяльності та проаналізувати, що вже зроблено. Під час лекції-дискусії на тему «Цінності соціальної доктрини Церкви: сучасні тенденції та виклики», яку провів координатор проектів Комісії Петро Дарморіс, усі присутні дискутували про популяризацію християнських цінностей та принципів в українському суспільстві.

Учасники мали змогу вповні попрацювати над стратегічними моделями розвитку та подальшої діяльності, оцінювали актуальні тенденції в єпархіях та екзархатах, зосереджувалися на найбільш актуальних проблемах та викликах, відповідей на які очікує українське суспільство від Церкви та Комісії зокрема. Стратегічні сесії провадив голова Комісії о. д-р Михайло Мельник.

Також у рамках семінару відбувся тренінг «PR та SMM стратегій», який провела Віталія Коніщук, T&D Specialist у 1+1 media, координатор проекту «Вищої Школи Media&Production». На цій частині зустрічі учасники мали змогу ознайомитися із найефективнішими і доступними інструментами поширення інформації про ініціативи та діяльність Комісії.

На завершення першого робочого дня асистент проектів Комісії Іванка Бедь провела тренінг «Особисті цінності у професійній діяльності», а також підсумкову вправу-гру «Лист до себе в майбутнє», в якому кожен учасник мав написати собі узагальнені висновки першого дня, певні емоції, а головне, що кожен обіцяє собі зробити чи змінити у своїй подальшій праці.

У вівторок, 21 березня, семінар розпочався з аналізу діяльності та визначення перспектив, завдяки чому кожен учасник зміг представити та моделювати ситуацію в кожній єпархії чи екзархаті. Цей аналіз дав змогу чітко окреслити можливості та виклики перед діяльністю команди Комісії. Завершилася зустріч побудовою чіткої стратегії на  подальші місяці роботи.

Стежте за новинами на: Сайті_Комісії; Фейсбук-сторінці_Комісії; Сайті_Робочої_групи.

За додатковою інформацією звертайтесь за еmail: [email protected]

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next