АКТУАЛЬНО

Відбувся Перший з’їзд молоді Стрийської єпархії

Вівторок, 14 серпня 2018, 10:45
12 серпня 2018 року відбувся Перший з’їзд молоді Стрийської єпархії, в якому взяли участь понад 500 учасників. Захід розпочався Літургією у храмі Cвятих рівноапостольних Володимира і Ольги у Стрию, яку очолив владика Тарас (Сеньків), Єпарх Стрийський.

Далі програма з’їзду відбувалася на території Стрийського коледжу ЛНАУ, де молодь спершу мала можливість поспілкуватися зі своїм єпископом, під час зустрічі з яким запитувала про гендерну ідеологію, зокрема, в який спосіб її подолати. Крім того, хлопців і дівчат цікавило питання про тату на тілі людини, про участь молоді в процесі об’єднання Церков, про можливість займатися східними видами спортивних практик тощо.

Згодом кожен учасник мав можливість узяти участь у тематичних тренінгових заняттях: школа успіху, еко-майданчик, стосунки між хлопцем і дівчиною, дискусійна платформа і театральна студія. А після тренінгів відбулася презентація бойового гопака, "Велика гра" і майстер-класи.

Далі учасників з’їзду чекав розіграш лотереї, серед призів якої були подарункові абонементи від Феєрії розваг, Планети кіноКовзанки та головний приз – поїздка на молитву Тезе у Мадриді.

А на завершення була духовно музична програма від Ярослава Геника, гурту YakMa Band та о. Олексія Саранчука.

Варто зазначити, що кожен учасник з’їзду молоді мав можливість ознайомитися та обрати для себе захід і навчальну програму, які діють для молоді у Стрийській єпархії: ШМХЛ – Школа молодіжного християнського лідерства, учасники якої були волонтерами на цьому заході; ШХА – Школа християнського аніматора; духовні реколекції, молодіжні прощі та християнські табори.

Фотоальбом Першого з’їзду молоді

Прес-служба Стрийської єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next