АКТУАЛЬНО

«Відкритий університет» розпочинає свою діяльність в Україні

П'ятниця, 16 травня 2014, 15:20
У травні та червні поточного року з ініціативи Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» розпочне свою діяльність «Відкритий університет». Останніми роками Комісія здійснює різноманітну науково-виховну діяльність в Україні з метою формації молодого покоління в суспільно-політичному житті.

«Демократичні цінності в суспільстві», «Університетські діалоги», «Парафіяльні зустрічі», «Суспільні дні УГКЦ» – перелік масштабних національних заходів у різних куточках України, завдяки яким українська молодь має можливість формуватися на базі християнських цінностей та активно брати участь у суспільно-політичних процесах.

«Відкритий університет» розпочне діяти вже цього і наступного місяця через зустрічі зі студентською молоддю в Києві, Тернополі, Івано-Франківську, Львові та Стрию. Спільний розгляд актуальних проблем нашого суспільства та пошуки практичних рішень стануть основою для проведення заходів. Розуміння та впровадження в життя молодими людьми соціальної доктрини Церкви є завданням нової ініціативи, осторонь якої не може стояти християнська молодь. Навчання у «Вільному університеті» передбачає відкритість для зацікавлених, залучення фахівців з України та із-за кордону в ділянці соціального вчення Церкви із зосередженням на актуальних суспільних проблемах в Україні.

Темами зустрічей, які проводитимуться найближчим часом, будуть: «Християнські цінності та культура лідерства», «Громадянське суспільство, права людини та соціальна доктрина Церкви», «Молодь і праця. Роль християнських профспілок», «Мас-медіа та спільне благо» тощо.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next