АКТУАЛЬНО

«Відкрий своє покликання»: відбулися реколекції для дівчат

Вівторок, 09 березня 2010, 11:24
З 4 по 7 березня 2010 року, в реколекційному домі св. Миколая Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії (м. Надвірна, Івано-Франківської обл.), відбулися реколекції для дівчат на тему «Відкрий своє покликання».
З 4 по 7 березня 2010 року, в реколекційному домі св. Миколая, Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії, (м. Надвірна, Івано-Франківської обл.) відбулися реколекції для дівчат на тему «Відкрий своє покликання».

Згідно з Постановою Синоду Єпископів УГКЦ, 2010 рік проголошено Роком християнського покликання з особливим наголосом на покликанні до богопосвяченого життя. Тож учасники реколекцій, дівчата з Івано-Франківської та Львівської областей, мали нагоду застановитися над фенеменом покликання. Хто я в Божих очах та навіщо Бог покликав мене до життя? Як зрозуміти його сенс і вартість? Який є Божий задум щодо мене? Як Бог кличе і як людина зауважує, читає, розшифровує Його поклик ? Що таке вибір? Як робити дозрілий вибір? Як протиставитися суспільному (масовому) впливу, і вміти послухати своє серце? Це далеко не весь перелік питань над якими учасниці реколекцій мали можливість подумати, подискутувати та, найважливіше, помолитися, бо тільки Бог є основою щастя людини. Він надає остаточного сенсу нашому життю та у Ньому є дорога до здійснення нашого покликання. Тайна покаяння, яку уділив о. Ілля (Мамчак), студит, стала видимим знаком безмежної любові Бога та духовним скріпленням для дівчат у їхній життєвій мандрівці. Реколекції проводили Сестри Служебниці: с. Мирослава (Яхимець) та с. Христофора (Буштин).

Сестри Служебниці

Ps. Наступний тур реколекцій «Відкрий своє покликання» відбудеться 18-21 березня 2010 року.

Запрошуємо всіх охочих!
Наші контакти
: 067 367 48 13 – с. Мирослава, СНДМ.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next