АКТУАЛЬНО

Відвідини військових у госпіталі ЗС України

Четвер, 27 липня 2017, 20:56
26 липня 2017 року військово-медичний капелан Київської архиєпархії о. Віталій Воєца організував відвідини українських захисників у госпіталі Збройних сил України.

Разом із ним військових відвідали о. Григорій Березюк і чоловіки спільноти «Лицарі Колумба» з київського храму Святого Василія Великого.

«Представники спільноти завітали з подарунками до наших захисників уже вдруге, щоб побути з ними, поспілкуватися та принести свою любов, увагу й теплоту серця», – повідомляє на сторінці в соціальній мережі о. Віталій.

Загалом у цей день вони з молитвою та благословенням відвідали близько 80 захисників, що перебувають на лікуванні в різних відділеннях госпіталю. Також із солодощами завітали на спілкування до медичного персоналу.

У повідомлені о. Віталій також  висловив щиру подяку спільноті «Лицарі Колумба» Ради Святого Василія Великого й усім, хто долучився до організації цього свята для військовослужбовців.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next