АКТУАЛЬНО

Відзначення представників духовенства УГКЦ під час заключної частини проекту "Україна й українці - цвіт нації, гордість країни"

П'ятниця, 02 січня 2009, 15:52
29 грудня 2008 року у Національній філармонії України міста Києва о 14.00 розпочалось урочисте відзначення визнаної еліти України, понад 160 осіб, серед яких також і представники української діаспори.
29 грудня 2008 року у Національній філармонії України міста Києва о 14.00 розпочалось урочисте відзначення визнаної еліти України, понад 160 осіб, серед яких також і представники української діаспори. Завдяки опитуванню серед органів державного управління та ділових кіл України та української діаспори, були визначені представники ділової еліти, яким надана гідність носити звання «Патріота України ». Серед яких аграрії, підприємці, промисловці, транспортники, енергетики, будівельники, представники освіти і науки, діячі культури, працівники охорони здоров’я. У рамках міжнародного проекту «Україна й українці - цвіт нації, гордість країни» на урочистій церемонії лауреатам вручено нагрудний знак - орден «Патріот України», диплом «Патріот України» за проявлений патріотизм та бездоганне служіння Україні, а також Книгу пошани, де розміщена інформація про лауреатів - видатних діячів нашої держави та діаспори. До цієї нагороди були представлені і відзначені також представники духовенства УГКЦ, серед яких:
Преосвященний Владика Гліб (Лончина), Куріальний єпископ УГКЦ, Апостольський Візитатор для українців греко-католиків Італії, Іспанії та Ірландії. Преосвященний Владика Діонісій (Ляхович), Куріальний єпископ УГКЦ, Відповідальний за українців - емігрантів в Синоді УГКЦ. Отець Олександр Сапунко, Пасторальний Координатор для українців греко-католиків в Італії.
Нагороду вручив перший Президент незалежної України Леонід Кравчук. Метою проведення акції є сприяння міжнародному визнанню позитивної ролі лідерів і ділових особистостей, формування та зміцнення позитивного ділового іміджу краян на Батьківщині та поза її межами, відродження народних традицій у всіх сферах діяльності, встановлення конструктивного діалогу між вітчизняними виробниками, науковцями, діячами науки, освіти і культури з представниками владних структур і громадскістю, активізація ділових відносин між Україною і українською діаспорою та створення гідного іміджу України у всьому світі.

Інформацію надала Ірина Ключковська,
директор Інституту освіти, культури та звязків з діаспорою

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next