АКТУАЛЬНО

Відійшла до вічності сестра Георгія Припутницька (розпорядок похоронних богослужінь)

Понеділок, 17 травня 2021, 10:14
Сьогодні зранку, 17 травня 2021 року, після важкої недуги відійшла до вічності схимонахиня Георгія Припутницька, референт у справах освіти і виховання Львівської архиєпархії УГКЦ та голова Освітньо-методичного центру імені отця Юліана Дзеровича.

Про це повідомляють Сестри студитки та Львівська архиєпархія УГКЦ.

"Христос воскрес! Раннім ранком, як мироносиця, сьогодні перейшла поріг вічності наша сестра - схимонахиня Георгія. В оселях Небесного Отця співає пісню слави", - йдеться у повідомленні сестер студиток.

Сестра Георгія зробила колосальний внесок у справу шкільництва, започаткувала і розвинула численні проєкти Всеукраїнської та міжнародної співпраці, присвятивши своє життя справі освіти молоді. У березні сестрі діагностували онкологію IV стадії, і сьогодні вона відійшла в обійми люблячого Отця.

Розпорядок похоронних богослужінь
м. Львів, вул. Вічева, 2

17 травня

17.00 - Вечірня
19.00 - Монаший похорон новопреставленої схм Георгії

18 травня

11.00 - Парастас з чином погребення

Нехай Господь оселить її душу у місці світлому, у місці квітучому, де немає болі, печалю і зітхання, але життя вічне!

Вічна їй пам'ять! Христос воскрес!

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next