АКТУАЛЬНО

Відійшов у вічність батько владики Богдана, Секретаря Синоду Єпископів УГКЦ

Вівторок, 01 грудня 2015, 13:44
30 листопада, о 18.45, упокоївся в Господі батько владики Богдана (Дзюраха) – Микола. З цього приводу Блаженніший Святослав, усі працівники Патріаршої курії, духовенство Київської архиєпархії висловлюють владиці Богданові свої щирі співчуття і моляться за упокій душі новопереставленого Миколи.

«Зі сумом сприйняв я звістку про велику втрату для Вас та для всієї Вашої родини – кончину Вашого батька Миколи. У цей день ми сумуємо разом із Вами, але також надіємося, що пан Микола, який гідно прожив своє нелегке життя, стоїть перед нашим Божественним Спасителем, очікуючи на вічну нагороду», – сказав Глава УГКЦ.

Віддаємо душу раба Божого Миколи в руки безмежного Божого милосердя та з вірою промовляємо: «Ти єством благий і милосердний, і датель милости, і милосердя безодня: того, що з цього місця злоби і тіні смертної Ти переставив, всели там, де Твоє, Спасе, світло сяє».

З молитвою

Блаженніший Святослав
та працівники Патріаршої курії УГКЦ, духовенство Київської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next