АКТУАЛЬНО

«Віримо, що і сьогодні Господь вислухає нас», – митрополит Володимир Війтишин у День молитви за мир в Україні

Середа, 26 січня 2022, 17:32
Архиєпископ і митрополит Івано-Франківський владика Володимир Війтишин спільно з єпархом Коломийським владикою Василем Івасюком зі спільнотою Івано-Франківської митрополії приєдналися до цілоденного молитовного чування, яке сьогодні, 26 січня, з 9:00 до 21:00 транслюється на «Живому телебаченні». У митрополичому і архикатедральному соборі Воскресіння Христового в Івано-Франківську відслужили Акафіст до Ісуса Христа.

У своєму звертанні до присутніх та всіх молільників архиєрей наголосив на тому, що в цей особливий День молитви за мир в Україні Папа закликає весь світ, Католицьку Церкву, усіх людей доброї волі молитися за мир.

«Ми єднаємося в молитві з Блаженнішим Святославом, нашими владиками, духовенством, монашеством, вірними та всім народом України в молитві за мир в Україні. Пам’ятаємо часи безбожницького атеїзму і неволі, переслідування святої Церкви та християнського народу. Ми заносили наші молитви за волю Церкви і волю України і Господь вислухав наші молитви. Віримо, що і сьогодні Господь вислухає нас, прийме нас під свою Божу опіку і благословить миром батьківщину нашу Україну», – сказав митрополит Володимир.

Владика закликав до того, що заповідав нам Господь: «Просіть, і дасться вам. Шукайте, і знайдете. Стукайте, і відчинять вам».

Читайте також: Владика Борис Ґудзяк: «Жоден ворог і супостат не подолає Бога живого, який є в наших серцях»

Приєднуйтеся до цілоденного молитовного чування Української Греко-Католицької Церкви, яке триває сьогодні з 9:00 до 21:00 у форматі телемарафону на «Живому телебаченні» та на Радіо «Дзвони» 105.8FM.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Департаменту інформації Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next