АКТУАЛЬНО

Вірних Чернівецької єпархії запрошують на Літургію з Папою Франциском

Четвер, 04 квітня 2019, 11:21
2 червня о 10:45 Папа служитиме Літургію у візантійському обряді для греко-католиків Румунії в м. Блаж. Під час Літургії буде проголошено блаженними сімох мучеників Греко-Католицької Церкви Румунії.

Вірних Чернівецької єпархії запрошують до спільної прощі разом із владикою Йосафатом Мощичем на зустріч зі Святішим Отцем Франциском. Зареєструватися на прощу можна в канцелярії катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці у м. Чернівцях.

Його Святість Папа Франциск побуває з апостольським візитом у Румунії від 31 травня до 2 червня 2019 року на запрошення Президента, державної влади та Католицької Церкви цієї країни.

Папа Франциск відвідає міста Бухарест, Ясси та Блаж, а також Марійний санктуарій Шумулеу-Чук. Візит відбуватиметься під гаслом «Прямуймо разом».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next