АКТУАЛЬНО

Вірні Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ подарували мешканцям Слов'янська бібліотеку української книги

П'ятниця, 27 квітня 2018, 13:22
Відповідно до рішення Синоду УГКЦ, у м. Слов’янськ Донецької області створений пасторально-соціальний центр, який діє під опікою Сокальсько-Жовківської єпархії.

25-26 квітня з благословення владики Михайла (Колтуна), Єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ, група священиків: протосинкел о. мітр. Володимир Коткевич, синкел відповідальний за соціальне служіння о. Степан Макар та тріо священиків «Новий час» - о. Роман Назаркевич, о. Мирослав Ковальчук, та о. Тарас Когут, узяли участь у відкритті бібліотеки української книги в Слов’янську.

Бібліотеку зібрали вірні Сокальсько-Жовківської єпархії і передали в дарунок для потреб мешканців міста. Подія відбулася за участю декана Краматорського деканату о. Івана Василенка, адміністратора греко-католицької парафії Святого Володимира м. Слов’янськ о. Віктора Коханського, вірних парафії та гостей.

На закінчення презентації бібліотеки відбувся концерт духовної пісні за участю тріо «Новий час». Під час зустрічі також  пройшла робоча нарада, на якій представники єпархії обговорили і визначили подальші дії розвитку пасторально-соціального центру в Слов’янську.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sokaleparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next