АКТУАЛЬНО

Вірні Івано-Франківської архиєпархії здійснили прощу до Зарваниці

Понеділок, 21 травня 2018, 14:27
20 травня 2018 року відбулася щорічна проща Івано-Франківської архиєпархії до чудотворної ікони Божої Матері, що в Зарваниці.

Численні вірні з околиць Прикарпаття зібралися для спільної молитви у Марійському центрі. Чимало прочан подолали відстань від своїх домівок до відпустового місця пішки. 

Божественну Літургію очолив Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин) у співслужінні з численним духовенством. Прочани, що прибули з усіх протопресвітеріатів архиєпархії, мали змогу отримати повний відпуст, приступивши до Святих Таїнств Покаяння та Євхаристії.

«Пресвята Богородице, вимоли Божого благословення для всіх терплячих матерів, батьків і дітей України. Пошли нам розумних, чесних і справедливих провідників нашої держави», – сказав Митрополит Володимир під час проповіді. Семінарійний хор «Благовіст» під керівництвом прот. Тараса Огара супроводжував своїм співом Божественну Літургію, по завершенні якої відбулося освячення води.

 

За матеріалами прес-служби Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next