АКТУАЛЬНО

Військовий капелан благословив на навчання резервістів міста Львова

Середа, 30 серпня 2017, 16:01
28 серпня 2017 року військовий капелан о. Андрій Сіданич благословив на навчання резервістів у Львівському районному військовому комісаріаті. Душпастир побажав присутнім легкого та продуктивного навчання, закликав вірно служити Батьківщині та, перш за все, бути справжніми християнами і завжди чинити відповідно до Господніх Заповідей.

Перед військовиками запасу стоятиме завдання удосконалити навички з тактичної, медичної, інженерної та вогневої підготовки, а також виконати програму фахової підготовки, бойового злагодження у складі рот, батальйонів і бригади в ході відповідних навчань та тренувань.

Опісля благословення резервістів полковник Андрій Володимирович Дубовой нагородив відзнакою Президента України поранених бійців «За участь в антитерористичній операції», а о. Андрій подарував нашим героям вервички.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next