АКТУАЛЬНО

Військовий капелан благословив випускників Військово-медичної академії

Четвер, 30 березня 2017, 21:45
У четвер, 30 березня, у Військово-медичній академії, що в Києві, відбулися урочисті заходи з нагоди дострокового випуску медиків-офіцерів. Випускників навчального закладу благословив отець Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України.

Військовий капелан закликав молодих військовослужбовців вірити у своє покликання і докладати усіх зусиль, аби робити добро і рятувати людські життя:

«Ісус Христос, перебуваючи на землі і зцілюючи людей від тілесних хвороб, закликав своїх учнів вірити в те, що вони також можуть зцілювати людей, робити добро. Також і вас, сьогоднішніх медиків-випускників,  Господь кличе рятувати людські життя. І ви повинні вірити у своє покликання, вірити в те, що можете рятувати людей, оберігати їхні життя», – звернувся отець Любомир Яворський у своєму вітальному слові до випускників.

Прес-центр Департаменту Патріаршої курії УГКЦ
у справах душпастирства силових структур України

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next