АКТУАЛЬНО

Військово-медичний капелан Київської архиєпархії передав у медичні заклади мийні засоби компанії P&G

П'ятниця, 03 квітня 2020, 17:15
3 квітня 2020 року військово-медичний капелан Київської архиєпархії протоієрей Віталій Воєца передав у медичні заклади мийні засоби компанії P&G.

Про це священник повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі: «Передали мийні засоби в Центральний госпіталь ЗСУ міста Київ, Ірпінський госпіталь ЗСУ та у Дитячу лікарню №1 м. Києва. Важливо в нелегкі часи, які переживає Україна багато років і зокрема тепер, бути відкритими на різні потреби і вчасно на них відповісти! Якщо кожен для ближнього зробить щось найменше, то від того будемо щасливі усі», - написав о. Віталій.

У своєму дописі він також подякував БФ "Карітас-Київ", в особі о. Романа Сиротича, що надав цю допомогу: «Щиро вдячні за можливість такої допомоги Компанії P&G та МБФ "Карітас України" за участю Владислава Шелокова. І зокрема дякуємо Івану Довжинському за всебічну допомогу з транспортом», - зазначив військово-медичний капелан.

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next