АКТУАЛЬНО

Військовослужбовці з Євпаторії взяли участь у V Всеукраїнському військовому паломництві до Зарваниці

Четвер, 19 вересня 2013, 15:45
Військовослужбовці зенітно-ракетного полку м. Євпаторії взяли участь у V Всеукраїнському військовому паломництві до Зарваниці, що на Тернопільщині, 13-15 вересня. Проща паломників із Євпаторії відбулася під духовним проводом військового капелана, настоятеля Покровського храму УГКЦ в Євпаторії о. Богдана Костецького та катехита для військовослужбовців Людмили Григор'євої. Про це повідомила Людмила Григор'єва.

Паломницьку групу у складі офіцерів-командирів, офіцерів-вихователів, членів родин офіцерів-жінок і дітей очолював підполковник Анатолій Гончарук, командир дивізіону.

Під час прощі обов'язки хоругвоносця відповідально виконував майор Володимир Рахімов, а прапороносця – майор Григорій Харсун, заступник командира з виховної роботи дивізіону. Євпаторійські паломники відчули особливу Божу благодать під час Літургії та Хресної дороги, на якій офіцери в/ч А 4519 несли на своїх раменах хрест.

Варто зазначити, що владика Михайло (Колтун), керівник Департаменту УГКЦ у справах душпастирства силових структур, нагородив грамотою в/ч А 4519, в особі полковника Андрія Матвієнка, за активну участь у паломництві та внесок у духовно-патріотичне виховання військовослужбовців.

Після повернення додому офіцери подарували командиру частини ікону Зарваницької Матері Божої і пам'ятний значок учасника V Всеукраїнського військового паломництва. Командир сердечно подякував за дарунки своїм підлеглим та пообіцяв і надалі сприяти в організації паломництв.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next